Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: quantifier does not follow a repeatable item at offset 1 in /var/www/fysik-kemi.dk/public_html/wp-includes/class-wp.php on line 238

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/fysik-kemi.dk/public_html/wp-includes/class-wp.php:238) in /var/www/fysik-kemi.dk/public_html/wp-content/plugins/paid-memberships-pro/adminpages/reports/logins.php on line 444
Nye dybder i klassiske forsøg – Danmarks Naturfagslærerforening
Danmarks Naturfagslærerforening
Af Susanne Hjortlund, AstraFK03 2018 9 1

Testoteket tilbyder en række værktøjer til de klassiske forsøg, så eleverne gradvist lærer at arbejde undersøgende.

De fleste lærere har et helt kartotek af klassiske forsøg, lige til at benytte i undervisningen, kopiere og dele ud til klassen. Hvordan kan de genbruges, så eleverne kommer til at arbejde undersøgende – så man går fra forsøg til naturvidenskabelig undersøgelse?

Det er der blevet arbejdet med i Testoteket, som er en online samling af forsøg – her har Astras konsulenter udvidet forsøgene, så det undersøgende arbejde kommer i spil.

Dette indhold er kun for Almindelige medlemmer, Efterlønnere og pensionister, Medlemsskab i udlandet, Skole, og Studerende medlemmer.
Log ind Tilmeld