Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: quantifier does not follow a repeatable item at offset 1 in /var/www/fysik-kemi.dk/public_html/wp-includes/class-wp.php on line 238

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/fysik-kemi.dk/public_html/wp-includes/class-wp.php:238) in /var/www/fysik-kemi.dk/public_html/wp-content/plugins/paid-memberships-pro/adminpages/reports/logins.php on line 444
4 bevægelsesaktiviteter til natur/teknologi – Danmarks Naturfagslærerforening
Danmarks Naturfagslærerforening
Natur//Teknologi

4 bevægelsesaktiviteter til natur/teknologi

Af Casper Lohman Jensen, digital naturfagsredaktør hos Clio Online

Bevægelse er med til at gøre undervisningen levende, nærværende og sjov. Heldigvis er det også nemt at inddrage bevægelse i naturfagsundervisningen. I hvert fald med de digitale læremidler, jeg arbejder med. På NaturTeknologifaget findes der nemlig masser af aktiviteter, hvor læring og bevægelse går hånd i hånd. Her har jeg samlet fire af dem.

Fysisk aktivitet har været en fast del af folkeskolen i mange år. Elever er blevet sendt på en løbetur rundt om skolen, hvis der kom for meget uro i klassen, og mange lærere og vikarer har rundboldreglerne siddende på rygraden. Men vi kan gøre det meget bedre. Når bevægelse bliver integreret i undervisningen, bliver skoledagen både sjovere og mere nærværende. Hvis bevægelsesaktiviteterne samtidig er fagligt relevante, kan det at røre sig være med til, at det faglige indhold sidder bedre fast.

Dette indhold er kun for Almindelige medlemmer, Efterlønnere og pensionister, Medlemsskab i udlandet, Skole, og Studerende medlemmer.
Log ind Tilmeld