Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: quantifier does not follow a repeatable item at offset 1 in /var/www/fysik-kemi.dk/public_html/wp-includes/class-wp.php on line 238

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/fysik-kemi.dk/public_html/wp-includes/class-wp.php:238) in /var/www/fysik-kemi.dk/public_html/wp-content/plugins/paid-memberships-pro/adminpages/reports/logins.php on line 444
Naturteknologi.dk gør undervisningen enkel – Danmarks Naturfagslærerforening
Danmarks Naturfagslærerforening
Natur//Teknologi

Naturteknologi.dk gør undervisningen enkel

På sin hjemmeside Naturteknologi.dk lægger lærer Jakob Skjødt sine undervisningsforløb ud til fri afbenyttelse for andre lærere. Det er komplette undervisningsforløb, der både består af videoer, animationer og af forsøg, eleverne kan lave med ting, der er nemme at få fat i. Tanken er, at undervisningen skal være så enkel som muligt, og at hjemmesiden kan hjælpe med at gøre det endnu mere enkelt.

Af Jakob Skjødt

Naturteknologi.dk er opstået lidt ved en tilfældighed. Jeg har som lærer altid været optaget af at lave naturfagsundervisningen så varieret som muligt og af at gøre eleverne aktive i deres indlæring – og jeg lavede derfor hjemmesiden som et redskab til min egen undervisning. Men efter noget tid kunne jeg se på besøgstallene, at der også var andre, der brugte den. I august 2016 lavede jeg derfor en opdatering af hjemmesiden, hvor jeg gjorde hjemmesiden mere enkel, så det er nemt for den enkelte lærere at finde forløbene og downloade dem.

Dette indhold er kun for Almindelige medlemmer, Efterlønnere og pensionister, Medlemsskab i udlandet, Skole, og Studerende medlemmer.
Log ind Tilmeld