Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: quantifier does not follow a repeatable item at offset 1 in /var/www/fysik-kemi.dk/public_html/wp-includes/class-wp.php on line 238

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/fysik-kemi.dk/public_html/wp-includes/class-wp.php:238) in /var/www/fysik-kemi.dk/public_html/wp-content/plugins/paid-memberships-pro/adminpages/reports/logins.php on line 444
Inspiration til n/t – Danmarks Naturfagslærerforening
Danmarks Naturfagslærerforening
Natur//Teknologi

Inspiration til n/t

Af Anders Artmann


Big BangFK02 2018 4 7

Årets Big Bang-konference bød igen i år på et par inspirerende dage. Har man ikke været af sted endnu, skal der lyde en opfordring herfra. Men sørg for som minimum at være et par stykker fra samme skole. Dels kan man dele sig op mellem de forskellige oplæg og workshops, dels vil man ganske givet få en del inspiration til fremtidens naturfagsundervisning på ens skole – og så ville det være ærgerligt at være den eneste af sted.
Fra undervisningsministeriets konsulenter blev de fire kompetenceområder fremhævet, og hvis ikke man allerede har et samarbejde mellem natur/teknologi og naturfagene i udskolingen, så er det med at komme i gang. Sørg for at ledelsen afsætter den nødvendige tid til at mødes og planlægge, hvordan man arbejder med de fire kompetenceområder. Der var særligt en efterspørgsel på undersøgelseskompetencen, fordi tilbagemeldinger fra censorerne viste, at mange elever sidste år ikke formåede at vise det i tilstrækkelig grad.

Dette indhold er kun for Almindelige medlemmer, Efterlønnere og pensionister, Medlemsskab i udlandet, Skole, og Studerende medlemmer.
Log ind Tilmeld