Danmarks Naturfagslærerforening
Undervisningsmateriale

INDTRYK FRA ASE-KONFERENCEN I LIVERPOOL


FK01 2018 1 1
Af Ulla Hjøllund Linderoth, lektor og naturfagskonsulent

Det føles lidt som at være et barn, der har fået frit lejde i en slikbutik, men kun har to minutter til rådighed, når man deltager i ASE-konferencen i England. ASE-konferencen, som i år blev afholdt i Liverpool, er det engelske svar på den danske Big Bangkonference og er helt klart et besøg værd.

Vi var en flok danskere på knap 30 naturfagsfolk, som var afsted sammen på turen, arrangeret af CFU-VIA. Hertil var der andre danske smågrupper, så med cirka 50 i alt, var Danmark godt repræsenteret. Konferencen er relevant for alle, som interesserer sig for naturfag, lige fra undervisere relateret til grundskole- og ungdomsuddannelsesniveau,  projektmagere,  forlag  og  forhandlere. Til både det faglige, det didaktiske og det praktiske er der inspiration at hente for alle, som beskæftiger sig med naturfag, på både førskoleniveau over grundskolen og videre til gymnasialt niveau.
Skolesystemet i England minder i sin grundopbygning om det danske, men i hele primary og secondary school, svarende til grundskolen, betegnes naturfagene samlet Science. Disse er dog opdelt i disciplinerne biologi, kemi og fysik.

Dette indhold er kun for Studerende , Almindelige medlemmer, og Skole medlemmer.
Log ind Tilmeld