Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: quantifier does not follow a repeatable item at offset 1 in /var/www/fysik-kemi.dk/public_html/wp-includes/class-wp.php on line 238

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/fysik-kemi.dk/public_html/wp-includes/class-wp.php:238) in /var/www/fysik-kemi.dk/public_html/wp-content/plugins/paid-memberships-pro/adminpages/reports/logins.php on line 444
Fototropi – Danmarks Naturfagslærerforening
Danmarks Naturfagslærerforening

FK2 2017 7 2En undersøgelse af, om planter vokser mod lys.

Af Anders Artmann

Vokser planter faktisk mod lyset eller er det en tilfældighed? Forsøget her kan benyttes til at undersøge, om planter (i dette tilfælde en stangbønne) vokser mod lyset.
Til forsøget er der benyttet 4 kartoner af 1 liter (fx 4 mælkekartoner), spagnum, tape, hobbykniv og en pose stangbønnefrø.
Hvis kartonerne har plastiklåg, bør man lukke disse af med fx sort plastik, så der ikke slipper lys ind. Der blev ikke lukket af i dette forsøg, og det kan ses på resultatet.

Dette indhold er kun for Almindelige medlemmer, Efterlønnere og pensionister, Medlemsskab i udlandet, Skole, og Studerende medlemmer.
Log ind Tilmeld