Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: quantifier does not follow a repeatable item at offset 1 in /var/www/fysik-kemi.dk/public_html/wp-includes/class-wp.php on line 238

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/fysik-kemi.dk/public_html/wp-includes/class-wp.php:238) in /var/www/fysik-kemi.dk/public_html/wp-content/plugins/paid-memberships-pro/adminpages/reports/logins.php on line 444
Grafisk facilitering i naturfagene – Danmarks Naturfagslærerforening
Danmarks Naturfagslærerforening

Grafisk facilitering i naturfagene

Kort utilgængelig

Dato/klokkeslæt
Date(s) - september 27, 2023
2:00 pm - 4:00 pm

Kategori Ingen Kategori


Styrk din formidling i naturfagene med grafisk facilitering. Oplev hvordan simple streger kan få et budskab frem og skabe udvikling sammen med elever, kolleger og ledelsen. 

Sæt tre eftermiddage af til et inspirerende kursus, hvor vi sammen leger med tuscher og udvikling af din naturfagsundervisning. 

Du får et intensivt kursus i grafisk facilitering basics og korte faglige oplæg om naturfagene. Kurset er baseret på tips, tricks og træning, og der vil være både tegne- og refleksionsøvelser undervejs.   

Kurset er tilrettelagt, så der imellem de enkelte kursusgange er tid til at træne grafisk facilitering i din egen undervisning. Forløbet fungerer som aktionslæring, hvor du deler dine erfaringer med fagkolleger på egen skole og på tværs af andre skoler og herigennem får en bred vifte af idéer til undervisningen. 

Du får redskaber til at udvikle grafiske skabeloner, som kan styrke elevernes forståelse for det fællesfaglige og sætte billeder på de naturfaglige kompetenceområder.  

Vi opfordrer fagteams til at melde sig til kurset sammen for at kunne arbejde sammenhængende i hele kursusforløbet. Kurset tilrettelægges med fokus på afprøvning og implementering imellem de enkelte kursusgange. 

Grafisk facilitering i naturfagene skaber værdi ved at 

  • din daglige undervisning bliver mere varieret og motiverende
  • eleverne får redskaber til at fastholde og forstå naturfaglige problemstillinger 
  • du og dit fagteam bliver skarpe på jeres fælles udvikling af naturfagene via ikoner og grafiske skabeloner
  • styrke progressionen i naturfagene og den fælles årsplanlægning 

Tidspunkter: 27. september, 30. november 2023 og 23. januar 2024

Alle dage kl. 14-16. Kurserne foregår online. 

Medlempris/person: 2000 kr. +moms

Ikke medlem: 3000 kr. +moms

Tilmelding: Kurset udbydes til naturfagslærere, og pladserne tildeles efter først til mølle-princippet. Deadline for tilmelding mandag d. 4. september 2023.

I god tid inden kurset får du tilsendt mødelink og andet praktisk.

Kurset varetages af  

Ulla Hjøllund Linderoth

Naturfagskonsulenten.dk

Og

Anne Dissing Rasmussen

Tegnekompasset.dk

Tilmeldinger

Tilmeldinger er lukket for dette arrangement.