Danmarks Fysik- og Kemilærerforening
Arrangementer

Kemishowmand hovedtaler ved Naturfag ud af Boksen i Horsens

Naturfagene ud af Boksen afholdes d. 3. sep. kl. 8-16 på Learnmark, Stadionsvej 2 i Horsens og indledes med et brag af idémanden bag kemishow, Peter Hald og afsluttes med et underholdende foredrag af Morten D.D. Hansen.


 

Er du naturfagskonsulent og/eller underviser du elever på mellemtrinnet og i udskolingen, så byder konferencen på en bred vifte af oplæg og workshops inden for STEAM og entreprenørskab. Få inspiration til, hvordan du anvender 3D-printere i din undervisning, gå i laboratoriet og lav fremtidsmad eller udtræk fedt fra fødevarer. Du kan også dykke ned i, hvordan du bevidst arbejder med 21st Century Skills og se eksempler på Samspilsforløb mellem skole og virksomheder, hvor eleverne har løst virkelighedsnære udfordringer.

Er du pædagog i dagtilbud eller lærer for de yngste vil der være mulighed for at eksperimente med vindbiler, lege med nye teknologier, se på legepladsen som et uformelt læringsmiljø og få inspiration til, hvordan du udvikler den bæredygtige dialog om Verdensmålene.

I år er der et særligt fokus på at præsentere det nationale program Engineering i skolen. I den forbindelse afholdes der forskellige oplæg og workshops, hvor du kan blive introduceret til tre kommunale bud på, hvordan engineering implementeres i naturfagsundervisningen.

Læs mere og se programmet her:

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.