Danmarks Fysik- og Kemilærerforening

 • Kontakt- webmaster@fysik-kemi.dk
 • *
  *
  *
  *
  *
  *

  Fields marked with an asterisk (*) are required.

Politiken åbner ny kursusrække for lærere

Med afsæt i Politikens Undervisningspris og med støtte fra Lundbeckfonden kan landets lærere nu komme på gratis kurser, hvor der er fokus på gode erfaringer fra hverdagen, læring og vidensdeling fra lærer til lærer.

 

’Lærer til lærer’ er navnet på den nye kursusrække, hvor tidligere vindere af Politikens Undervisningspris og en række eksperter deler ud af deres viden, og giver deltagerne redskaber, der kan bruges direkte i undervisningen.

»Vi har med Undervisningsprisen de seneste tre år sat fokus på den inspirerende lærer og den gode undervisning. Nu går vi skridtet videre og giver landets lærere mulighed for at dele viden og erfaringer med konkrete undervisningsforløb. Vi vil gerne være med til at skabe et bedre undervisningsmiljø i Danmark. Det handler blandt andet om inspiration«, siger Politikens ansvarshavende chefredaktør, Bo Lidegaard.

Giv eleverne hovedrollen

Fælles for kurserne er, at der er fokus på praksisnære metoder og redskaber, som sætter elevernes læring og motivation i centrum.
Til foråret kan grundskolelærere komme på kurset ‘Elev-til-elev-undervisning – lad eleverne lære af hinanden’ og ’Inklusion i praksis – et læringsfællesskab med plads til alle’. Gymnasielærere kan tilmelde sig kurserne ’Giv eleverne hovedrollen – elevinddragelse i undervisningen’ og ’Naturvidenskab for alle – formidling af naturvidenskab’.

Den nye kursusrække ’Lærer til lærer’ er støttet af Lundbeckfonden.

»Lundbeckfondens vision er at skabe bedre liv gennem ny viden. Jo bedre og mere engagerende undervisningen er, jo større motivation til at lære og søge yderligere viden får eleverne. Det hele starter med læreren som formidler, inspirator og rollemodel«, siger Anne-Marie Engel, forskningschef i Lundbeckfonden.

Man kan læse mere om indholdet og underviserne på politiken.dk/kurser. Til efteråret udbyder Politiken en ny kursusrække rettet mod lærere i grundskolen, på de gymnasiale uddannelser og på landets erhvervsskoler.

Kurserne er gratis at deltage i for lærere, og tidspunkterne for kurserne er:  
Elev-til-elev-undervisning: 30. marts fra 10-16
Inklusion i praksis: 12. april fra 10-16
Giv eleverne hovedrollen: 5. april fra 10-16
Naturvidenskab for alle: 25. april fra 10-16

For flere informationer om kurserne kontakt:
Projektleder Vanessa Christophersen: 33471320 eller Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Home Uncategorised Politiken åbner ny kursusrække for lærere